Maduro boekt minimale zege met Valencia

9 januari 2011, 23:40   Bijgewerkt: 10 januari 2011, 00:28

Valencia heeft zondagavond goede zaken gedaan in de jacht op de derde plek in de Primera Division. Terwijl de huidige nummer drie Villarreal op bezoek bij Real Madrid met 4-2 onderuit ging, wisten 'Los Ches' hun competitieduel tegen Levante wel in winst om te zetten. De ploeg van trainer Unai Emery won het uitduel met 0-1 dankzij een discutabele treffer van Juan Mata.

Bij Valencia maakte Hedwiges Maduro deel uit van de basiself en de Nederlander was er de oorzaak van dat 'Los Ches' in de 27ste minuut een penalty kregen toegewezen, nadat de middenvelder in het strafschopgebied onderuit was gehaald door Levante-verdediger Miquel Robuste. Mata nam de verantwoordelijkheid op zich, maar miste.

Zeven minuten voor tijd kroonde de 22-jarige Spanjaard zich alsnog tot matchwinner door de bal, net als een week eerder tegen Espanyol, vanuit buitenspelpositie achter doelman Miguel Reina binnen te schieten. Valencia is nummer drie Villarreal als gevolg van de winstpartij nu tot op twee punten genaderd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen