Manager Devroe op straat gezet bij Club Brugge

17 januari 2011, 20:35   Bijgewerkt: 17 januari 2011, 21:16

Club Brugge weigert lijdzaam toe te zien dat de prestaties deze voetbaljaargang tegenvallen. De huidige nummer veertien van de Belgische competitie, die al tegen een achterstand van liefst veertien punten aankijkt ten opzichte van koploper Anderlecht, heeft manager Luc Devroe ontslagen. Hoofdtrainer Adrie Koster mag vooralsnog aanblijven.

Devroe was sinds 2007 in dienst bij de 'Zotten', dat hem destijds aantrok als vervanger voor Marc Degryse. De Belgische formatie haalde ook in een ander segmenten  de bezem door de club. Zo werd met Bart Verhaeghe een nieuw bestuurslid aangetrokken en kondigde voorzitter Pol Jonckheere maandag tevens aan dat Vincent Mannaert per 1 april wordt aangesteld als algemeen manager.

"Het is duidelijk dat Club Brugge behoefte had aan een nieuwe identiteit", verklaarde Jonckheere. "De successen uit de tijd van Trond Sollied blijven uit. Daarom hebben we de club grondig laten doorlichten."

Henk Mariman vertrekt bij de jeugdpoleiding om de plaats van de ontslagen Devroe in te nemen. Oud-speler Sven Vermant zal als assistent van Mariman gaan dienen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen