Van Veldhoven eist drie punten tegen Excelsior

21 januari 2011, 10:03   Bijgewerkt: 21 januari 2011, 10:09

Harm van Veldhoven neemt voor de thuiswedstrijd van komend weekend tegen Excelsior alleen genoegen met drie punten. De coach van Roda JC vindt dat zijn elftal het aan haar stand verplicht is om het duel met de Rotterdammers te winnen.

"Excelsior heeft een elftal dat altijd vanuit een goede organisatie speelt, snel omschakelt en in stilstaande fases heel gevaarlijk is. Ook zondag zullen er momenten zijn waarin hun kwaliteiten naar voren komen. Daartegen moeten we ons wapenen, zeker omdat wij het Excelsior met onze kwaliteiten heel moeilijk kunnen maken. Daarom zijn we verplicht om dit soort thuisduels naar onze hand te zetten en mogen we alleen tevreden zijn met drie punten", zegt hij op de Roda-website.

Van Veldhoven hoopt dat zijn team de prestaties van voor de winterstop een vervolg kan geven. "Met de twaalfde begroting van de Eredivisie zijn we de winterstop als nummer zes van de ranglijst ingegaan. Daardoor hebben we in de eerste competitiehelft relatief het beste gepresteerd. Natuurlijk ben ik daar als trainer blij mee en hoewel het moeilijk wordt om dit vast te houden, kan er uit een aantal spelers nog meer gehaald worden. Als dat lukt kan de totale prestatie nóg beter worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen