Boussoufa: "Niets te bewijzen tegenover Blind"

15 februari 2011, 11:04   Bijgewerkt: 15 februari 2011, 11:11

Het meeste gevaar bij Anderlecht, donderdag de tegenstander van Ajax in de Europa League, komt van een Amsterdammer. Mbark Boussoufa, geboren en getogen in de hoofdstad, is al jarenlang de onomstreden spelmaker bij de Brusselse club. Hij speelde in de jeugd van Ajax, maar werd in 2001 niet goed genoeg bevonden door Danny Blind, de toenmalige hoofd opleidingen, en moest vertrekken.

Dat Blind nu als assistent-trainer op de bank zit bij Ajax, roept voor deze tweestrijd in de Europa League geen speciale gevoelens op bij Boussoufa, beweert hij in La Dernière Heure. "Ik heb niets te bewijzen tegenover Blind. Je moet niet altijd revanchevoelens hebben tegen iemand op de bank om goed te spelen."

Heel speciaal zijn de komende wedstrijden tegen Ajax niet voor hem, zegt Boussoufa. "Om eerlijk te zijn is die wedstrijd niet zo speciaal voor mij. Mijn vrienden die in Amsterdam wonen en fan zijn van Ajax liggen veel meer wakker van dit duel dan ik. Het blijft een prachtige wedstrijd, maar ik speel er al een tijd niet meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen