Casillas kijkt uit naar bekerfinale tegen Barça

3 februari 2011, 21:42

Real Madrid plaatste zich, net als FC Barcelona, woensdagavond voor de finale van de Copa del Rey. Dit betekent dat El Clásico in het seizoen 2010/11 drie keer gespeeld zal worden. Niet alleen de fans kijken uit naar de bekerconfrontatie tussen de aartsrivalen, ook Real-doelman Iker Casillas geeft aan verheugd te zijn een keer extra tegen de ploeg van trainer Pep Guardiola te mogen spelen.

"We zijn erg blij want het zal één van de meest aantrekkelijke wedstrijden van het jaar worden", laat Casillas weten op de clubsite van de 'Koninklijke'. "Tot de bekerfinale geraken was één van onze doelen dit seizoen en die hebben we gelukkig behaald."

De 29-jarige sluitpost heeft geen goede ervaring met het spelen van bekerfinales. De keeper van het nationale elftal van Spanje stond tot nu toe twee keer in de eindstrijd van de Copa del Rey, maar beide keren ging de beker aan zijn neus voorbij. "Het is te hopen dat we dit keer wel het geluk hebben en we hem winnen. Ik heb al twee keer een bekerfinale verloren en hoop dus maar dat drie keer scheepsrecht is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen