De Guzman wil met Oranje naar WK 2014

8 februari 2011, 12:19

Hij is door zijn vertrek naar Spanje enigszins uit beeld geraakt, maar Jonathan de Guzman heeft het Nederlands elftal nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. Na jaren vol blessureleed bij Feyenoord komt de middenvelder bij zijn nieuwe club Real Mallorca eindelijk weer wekelijks aan spelen toe en richt hij het vizier al voorzichtig op 2014.

"Het Nederlands elftal heeft de finale van het WK gehaald, zo snel kom je daar niet tussen. Maar ik denk wél dat ik er naartoe kan groeien. Het EK 2012 komt denk ik te vroeg voor me, maar het WK van 2014 moet ik kunnen halen", zegt hij in NUsport.

"Door hier alles te spelen heb ik na twee jaren van stilstand eindelijk weer een stap vooruit gezet. Maar als je in Spanje écht groot wilt worden, moet je naar Real Madrid of Barcelona. Ik heb zo'n droomtransfer nog niet uit mijn hoofd gezet. Ik geloof in mezelf, weet dat ik heel veel kwaliteiten heb. Het is nog niet te laat", aldus de spelmaker.

De Guzman (2#) is geboren en getogen in Canada, maar koos enkele jaren geleden voor een interlandcarrière voor Nederland. Hij speelde nog geen interland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen