FC Barcelona boekt ruime zege op Mallorca

26 februari 2011, 21:50   Bijgewerkt: 27 februari 2011, 16:52

Real Mallorca was één van de drie ploegen die FC Barcelona dit seizoen in La Liga van winnen af wist te houden. Begin oktober hield de club van Jonathan de Guzman de Catalanen in Camp Nou op 1-1. Het lukte Mallorca zaterdag niet die stunt te herhalen. Op eigen veld ging het met 3-0 onderuit tegen de titelhouder.

Met een fabelachtige actie opende Lionel Messi na 38 minuten de score. Seydou Keita bediende de Argentijn op het juiste moment. Met een fraai lobje bracht Messi de bal vervolgens naar zijn hoofd, waardoor hij onberispelijk binnen kon koppen.

In het tweede bedrijf liepen de Catalanen verder weg bij de eilandbewoners. David Villa maakte er na een klein uur 0-2 van. Met een schot vanaf de rand van het penaltygebied bepaalde Pedro de eindstand niet lang daarna op 0-3. Ibrahim Afellay mocht twintig minuten voor tijd invallen bij Barça, dat desondanks niet meer scoorde.

Door de comfortabele zege kan Barcelona later vanavond rustig kijken naar wat Real Madrid presteert op bezoek bij Deportivo la Coruna. Koploper Barça heeft nu acht punten meer dan de Koninklijke, die tweede staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen