Stekelenburg breekt duim tijdens training

12 maart 2011, 15:43   Bijgewerkt: 12 maart 2011, 15:51

Ajax moet het voorlopig stellen zonder Maarten Stekelenburg. De doelman heeft zaterdag tijdens de training de duim van zijn rechterhand gebroken en is vier tot zes weken uit de roulatie. Hij mist hierdoor niet alleen een handvol duels met Ajax, maar ook de EK-kwalificatiewedstrijden van Nederland tegen Hongarije.

De blessure van Stekelenburg is een enorme domper voor Ajax. Omdat ook zijn stand-in Kenneth Vermeer nog geblesseerd is, moet Jeroen Verhoeven de komende periode het doel van de Amsterdamse club verdedigen. Voor het duel van zondag tegen Willem II is Ronald Graafland als tweede keeper bij de selectie gehaald.

Stekelenburg mist, als de prognose van vier tot zes weken klopt, sowieso de Europa League-return tegen Spartak Moskou en de competitieduels tegen Willem II, ADO Den Haag en Heracles Almelo. Ook beide ontmoetingen tussen Nederland en Hongarije, op 25 en 29 maart, komen te vroeg. Tijdens die cruciale ontmoetingen zal Michel Vorm dus hoogstwaarschijnlijk het doel van Oranje verdedigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen