Westerlo kijkt omhoog en zoekt geldschieter

Ger
2 maart 2011, 10:41   Bijgewerkt: 2 maart 2011, 10:58

Westerlo wil in de toekomst een grotere rol spelen in de Belgische competitie. De club van trainer Jan Ceulemans, momenteel de nummer tien van de Jupiler Pro League, hoopt zich verder te ontwikkelen door een geldschieter te strikken.

"Hoeveel clubs worden in onze eerste klasse nog geleid zoals de onze? Je komt met moeite aan vijf. Het zijn of topclubs of ploegen met een geldschieter. Daar ben ik jaloers op", aldus manager Herman Wijnants in Het Laatste Nieuws. "Westerlo moet mee met zijn tijd. We moeten daar voor openstaan. En we willen ook wel eens de hype zijn. Maar om de hype te kunnen zijn, moet je kunnen groeien. En om te kunnen groeien, heb je geld nodig en dus een geldschieter."

"Geen dromer, maar een realist heeft Westerlo nodig. We praten op dit ogenblik met verschillende mensen. Nu is er nog niets concreets. Of ik een bedrag voor ogen heb? Neen. We staan open voor alles. Het ideale scenario zou zijn dat we tegen begin volgend seizoen één of meerdere investeerders hebben. We staan niet met onze rug tegen de muur, maar we moeten zo snel mogelijk onze bestaansmogelijkheid garanderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen