Atletico Madrid beëindigt fraaie reeks Levante

24 april 2011, 20:52

De fraaie reeks van Levante is ten einde. De formatie uit Valencia bleef de afgelopen acht wedstrijden zonder nederlaag, maar zondag ging het in de uitwedstrijd tegen Atletico Madrid helemaal verkeerd: 4-1.

Bij rust was de score nog keurig in balans (1-1), maar in het tweede bedrijf maakte Atletico het verschil. Sergio Agüero was met twee treffers, waarvan één strafschop, de gevierde man bij de thuisclub. Gustavo Adolfo Munua werkte zes minuten voor tijd de bal in eigen doel, waarmee hij de eindscore op 4-1 bepaalde.

Nummer zes Atletico brengt door de overwinning het gat naar Athletic de Bilbao, dat vijfde staat en zaterdag de derby tegen Real Sociedad won (2-1), terug tot twee punten. Levante blijft ondanks het verlies negende in de Primera Division.