Jonker op koers met Bayern voor derde plek

30 april 2011, 20:56   Bijgewerkt: 30 april 2011, 22:36

Bayern München heeft zaterdagavond maximaal weten te profiteren van het 1-0 verlies Hannover 96 tegen Borussia Mönchengladbach. De Duitse grootmacht won zelf thuis met 4-1 van Schalke 04, waardoor Bayern de derde plaats heeft overgenomen in de Bundesliga, een plek die aan het einde van het seizoen recht geeft op een ticket voor de voorronde van de Champions League.

Interim-trainer Andries Jonker, die aangesteld is om de ploeg uit Beieren naar de felbegeerde derde plaats te loodsen, zag die doelstelling al na zes minuten dichterbij komen toen Arjen Robben voor de 1-0 tekende. De vleugelspits ontving de bal van Mario Gomez in het zestienmetergebied en wist het net te vinden.

Na de pauze deed de thuisploeg het zichtbaar rustiger aan, maar bleef desondanks de gevaarlijkste ploeg. In de slotfase bracht Müller met zijn tweede van de avond de eindstand op het scorebord: 4-1.

Bayern heeft na 32 wedstrijden 59 punten, twee meer dan Hannover. De achterstand op de tweede plaats van Bayer Leverkusen is vijf punten. Eerder op de dag eiste Borussia Dortmund de titel in de Bundesliga voor zich op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen