Karelse volgend seizoen hoofdcoach bij NAC

8 april 2011, 23:13   Bijgewerkt: 9 april 2011, 00:55

John Karelse is volgend seizoen de hoofdtrainer van NAC Breda. Dat heeft de coach vrijdagavond bevestigd tegenover Eredivisie Live. De ex-keeper van de Brabanders heeft een contract voor één seizoen getekend in het Rat Verlegh Stadion.

“We vonden één jaar eerst wel genoeg, want als het goed gaat, wordt dat toch wel verlengd en als het slecht gaat, kunnen we makkelijk van elkaar af”, verklaart Karelse de korte samenwerkingstermijn.

Karelse begon het seizoen als assistent-coach, maar door het vertrek van Robert Maaskant eind augustus naar het Poolse Wisla Krakow werd de 40-jarige Zeelander samen met Gert Aandewiel tot interim-coach gepromoveerd. Onder hun leiding draait NAC mee in de middenmoot van de Eredivisie.

Of Aandewiel na dit seizoen nog bij hem is, weet Karelse niet. “Ik hoop het wel, want hij is een prima trainer en we werken goed samen. Maar hij heeft ook ambities en in zijn contract staat een clausule dat hij voor een bepaalde datum naar een andere ploeg mag. Dus daar zou hij gebruik van kunnen maken”, besluit de clubicoon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen