Supporters van FC Utrecht leggen training stil

14 april 2011, 19:57

Fans van FC Utrecht hebben woensdag voor oponthoud gezorgd op de training. Ze liepen de grasmat van sportcomplex Zoudenbach op om tekst en uitleg te halen bij coach Ton du Chatinier voor de mindere prestaties van de Domstedelingen in de afgelopen weken. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De spelers hadden geen trek in een onderonsje met de supporters en beenden naar de kleedkamer. Nadat Du Chatinier, Alje Schut en Khalid Sinouh hen toegesproken hadden, stapten de aanhangers van het veld en kon de oefensessie hervat worden. De discussie werd aan de zijlijn voortgezet. Jan-Willem van Dop voerde het woord namens Utrecht. De voorzitter gaf eerder deze week nog aan dat de positie van Du Chatinier ‘absoluut niet ter discussie staat’.

Utrecht staat achtste in de Eredivisie, maar enkele weken geleden was het nog in de race om de vierde plaats. Door de zwakke resultaten van de voorbije weken moet er snel een kentering komen om deelname aan de play-offs veilig te stellen. Vrijdag kan daarvoor een belangrijke basis gelegd worden, als het SC Heerenveen bezoekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen