"Wie Stijnen al heeft afgeschreven, zit fout"

Ger
6 april 2011, 09:02   Bijgewerkt: 6 april 2011, 09:32

Stijn Stijnen werkt aan zijn comeback na zijn gedwongen vertrek bij Club Brugge. De Belgische doelman raakte in februari in opspraak nadat bleek dat hij een online lastercampagne tegen enkele van zijn ploeggenoten gevoerd had.

"Stijn geeft zich niet gewonnen. Hij denkt meer dan ooit aan de voortzetting van zijn carrière", zegt manager René Vandermeersch in Het Belang van Limburg. "Stijn heeft diep gezeten. Het is jammer wat er met Club Brugge gebeurd is, maar het maakt hem nog geen crimineel. Hij is een weekje naar Tenerife gegaan om te bezinnen, maar hij heeft zich nooit verstopt. Stijn kreeg trouwens heel wat steun en dat heeft hem gesterkt."

Vandermeersch verwacht dat de keeper binnen enkele maanden weer een nieuwe werkgever zal hebben. "Dat zullen we nog wel zien, in België of in het buitenland. Ik ben in ieder geval bezig met het leggen van contacten. Het is de bedoeling dat hij volgend seizoen bij de start van de voorbereiding ergens opduikt. Wie hem al heeft afgeschreven, heeft het fout voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen