Jonker na monsterzege: "Ga nu kopje koffie drinken"

7 mei 2011, 20:03

Interim-trainer Andries Jonker van Bayern München zag zaterdagmiddag zijn ploeg gehakt maken van Sankt Pauli. De Duitse grootmacht won met liefst 8-1 van de hekkensluiter in de Bundesliga. Omdat concurrent Hannover 96 met 2-1 onderuit ging tegen VfB Stuttgart verzekerde Bayern zich door de winst in ieder geval al van de derde plek, waarmee een ticket voor de vooronde van de Champions League is veilig gesteld.

"Deze 8-1 is ongelooflijk en geweldig", zei Jonker na afloop van de galavoorstelling van zijn team. "Het is eerste doel, Champions League-voetbal, is bereikt. Nu ga ik lekker naar huis om daar op de bank met een kopje koffie nog eens van na te genieten."

Met nog één speelronde te gaan maakt de club uit Beieren zelfs nog kans op directe kwalificatie voor het kampioenenbal. Bayern zal dan zelf moeten winnen van VfB Stuttgart, terwijl nummer twee Bayer Leverkusen onderuit moet gaan tegen SC Freiburg. "Ik kijk uit naar de wedstrijd tegen Stuttgart. Dan zullen we weer volle bak spelen en proberen de druk op Leverkusen te verhogen. De sfeer voor deze wedstrijd was zo bijzonder, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen