Karelse: "Niet rouwig dat seizoen er op zit"

13 mei 2011, 13:17

Voor NAC Breda komt dit weekend een eind aan een teleurstellend seizoen. De ploeg speelt in Tilburg tegen aartsrivaal Willem II de laatste wedstrijd, eentje die voor de ranglijst niet meer ter zake doet. De ochtend na die wedstrijd ontbijt de NAC-selectie samen met de technische staf, daarna zit het seizoen er echt op.

"Na maandagochtend gaan we met een man of vijftien van de selectie nog naar Gran Canaria en vervolgens gaat eenieder zijns weegs. Dan zit het erop en ik kan niet zeggen dat ik er rouwig om ben", zegt coach John Karelse op de website van NAC. "Het was een zwaar seizoen met veel problemen, op alle gebied. Dat was jammer, want daardoor hebben we ons nooit volledig op de ontwikkeling van onze groep en ons spel kunnen richten. Ik ga ervan uit dat dat volgend seizoen wel gaat lukken."

Karelse hoopt dat zijn spelers zich tegen het gedegradeerde Willem II nog één keer van hun beste kant kunnen laten zien. "Het gaat aanstaande zondag wel degelijk nog ergens om. Er staat namelijk prestige op het spel. Voor echte NACcers is dit een belangrijke wedstrijd en dat hoop ik zondag ook te zien", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen