Redknapp en Ancelotti: "Het was geen goal"

1 mei 2011, 01:59   Bijgewerkt: 1 mei 2011, 09:55

Na afloop van het duel tussen Chelsea en Tottenham Hotspur (2-1) was er veel te doen om de treffer van Frank Lampard. Beelden lieten zien dat Tottenham-keeper Heurelho Gomes, die de inzet van de middenvelder van The Blues in eerste instantie liet glippen, de bal nog net wist te keren voordat dat deze in zijn geheel over de lijn was. Arbiter Andre Marriner kende echter een goal toe. Een onterechte beslissing, zo wisten beide coaches na afloop te vertellen.

"Die eerste bal was niet over de lijn, die tweede (goal van Salomon Kalou, red.) was dacht ik buitenspel", liet trainer Redknapp van The Spurs weten aan Sky Sports. "Die eerste goal veranderde de wedstrijd. De grensrechter beging een vergissing. Het was een eerlijke gok, maar hij zat er ook eerlijk naast. Het is zo moeilijk om te zien, vanuit zijn positie. Hij nam, naar wat hij dacht, de juiste beslissing. Er moet technologie bijkomen. Het duurt maar een paar seconden en dan heb je een eerlijk antwoord, kun je verder."

Ook manager Carlo Ancelotti van Chelsea was het erover eens dat de scheidsrechter een fout had gemaakt. "Helaas heeft de scheidsrechter geen televisie en ik denk dat technologie hier een goede uitkomst zou bieden. Het was in mijn ogen geen eenvoudige beslissing."

Bekijk de beelden van een grabbelende Gomes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen