Koeman: "Kunnen dit niveau langer volhouden"

24 augustus 2011, 19:07

Na drie speelrondes staat Feyenoord keurig derde in de Eredivisie. Na zeges op Excelsior en Roda JC Kerkrade, en een gelijkspel tegen Heracles Almelo staat de ploeg van coach Ronald Koeman op zeven punten. En dat lag niet direct in de lijn der verwachtingen.

“Ik ben ervan overtuigd dat we dit niveau over een langere periode kunnen volhouden”, zegt Koeman tegen Voetbal International. “Aan ons de taak deze jonge groep de hele week ervan te overtuigen dat je elke wedstrijd moet spelen met de wilskracht en weerbaarheid die we tegen Heracles hebben laten zien.”

Tegen Heracles kwam Feyenoord voor het eerst dit seizoen op achterstand. “En dan ben je toch benieuwd naar de mentale weerbaarheid”, gaat Koeman verder. “Nou, die spirit beviel mij wel. Ik vond dat we niet in de war raakten, bleven voetballen met als resultaat de 1-1. Kan ik heel goed mee leven, want dit duel was niet makkelijk. Heracles heeft een prima ploeg die goed past bij het veld waarop ze spelen. Ik vermoed dat niet veel clubs hier punten zullen gaan pakken. Bovendien wist ik dat we niet elke week het niveau zullen halen wat we tegen Roda JC hebben laten zien.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen