Ook Barcelona overtuigt in eerste duel

Koen Freriks
29 augustus 2011, 22:44   Bijgewerkt: 29 augustus 2011, 22:58

Real Madrid zette afgelopen weekend de toon in de Primera Divison, maar FC Barcelona lijkt niet onder de indruk. De regerend landskampioen won zelf ook de eerste wedstrijd overtuigend. Villarreal, toch de nummer vier van afgelopen seizoen, werd maandag met speels gemak opzij gezet: 5-0.

Real Madrid won zondag al met grote cijfers van Real Zaragoza (6-0). Dat was niet eens echt een verrassing. Barcelona moest wel direct het spoor van de aartsrivaal volgen. Dat deed het sterrenteam van Josep Guardiola met net zoveel overtuiging.

De nieuwelingen waren direct van grote waarde. Cesc Fabregas en Alexis Sanchez scoorden, nadat Thiago Alcantara de score had geopend. De pas 20-jarige middenvelder, die de niet topfitte Xavi verving alsof hij dat al jaren doet, scoorde zijn eerste competitiedoelpunt in de hoofdmacht van de Catalanen. Fabregas en Sanchez beslisten de wedstrijd respectievelijk vlak voor en na rust.

Bij het rijtje doelpuntenmakers ontbrak toen nog de naam van Lionel Messi, maar daar kwam snel verandering in. De Argentijn, afgelopen week verkozen tot Europa’s beste speler, rondde een typische Barcelona-aanval over veel schijven af. Hij bepaalde een kwartier voor tijd de eindstand op 5-0. Net als die andere titelfavoriet uit Madrid begint ook Barcelona uitstekend aan het nieuwe seizoen in de Primera Division.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen