Schaars slikt vlieg in: "Kreeg hem niet weg"

19 augustus 2011, 11:39

Stijn Schaars zorgde donderdag voor een opvallend moment in het Europa League-duel van Sporting tegen FC Nordsjaelland. De van AZ overgekomen middenvelder slikte per ongeluk een vlieg in en kreeg het beest vervolgens niet uit zijn keel.

"Ik slikte het insect per ongeluk in", zegt de middenvelder op de website van Sport Promotion, dat zijn belangen behartigt. "Ik begon meteen te kokhalzen. Het vervelende was dat ik die vlieg niet uit mijn mond kreeg. Hij zat vast in mijn keel. Ik heb het eerst nog op het veld geprobeerd en toen dat niet lukte ben ik naar de kant gegaan."

Met hulp van de teamarts van Sporting en veel water lukte het uiteindelijk om het beest weg te krijgen uit zijn keel. "Ik heb het uiteindelijk doorgeslikt. En waar die vlieg nu is, mag je raden. Maar vervelend was het wel, het scheelde weinig of ik had moeten overgeven. Niet ideaal allemaal in zo'n wedstrijd", aldus Schaars.

De wedstrijd tussen Nordsjaelland en Sporting eindigde in 0-0. Meer zat er niet in, vindt Schaars. "Gewoon een hele goede ploeg, die Denen. Rustig aan de bal en een gedegen opbouw naar de kans. Ze waren beter, daar moet je eerlijk in zijn. Wij moeten nog ingespeeld raken op elkaar, zijn vaak nog te onrustig in het veld. Achteraf mag je dus blij zijn met 0-0. Volgende week moeten we het afmaken in de return."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen