Koeman: "Kostte allemaal weinig moeite"

21 september 2011, 00:11   Bijgewerkt: 21 september 2011, 02:04

Feyenoord heeft dinsdagavond in het bekerduel met AGOVV (4-0) redelijk aan de verwachtingen van trainer Ronald Koeman voldaan. "De bedoeling was om de wedstrijd snel te beslissen. Dat is aardig gelukt. Bovendien zijn we het duel zonder kleerscheuren doorgekomen. De spelers hebben dus aan hun plicht voldaan."

Volgens Koeman had het rustige duel niet al te veel energie gekost. "We kunnen dus woensdag gewoon weer trainen. Mijn collega Hans van Arum en ik hadden deze wedstrijd ook best kunnen fluiten. Het kostte allemaal niet te veel moeite."

Na Luc Castaignos, die naar Internazionale vertrok, lijkt er bij Feyenoord opnieuw een jeugdige centrumspits aan te komen. Het is de pas 17-jarige Anass Achahbar, speler van de A1 en dinsdagavond een imponerende en trefzekere invaller (vierde doelpunt).

"Hij heeft zeker kwaliteiten, dat liet hij eerder ook al tegen sc Heerenveen zien", liet Koeman weten. "Hij is een echte spits, onbevangen, balvast en met oog voor de derde man. Wel een talent, ja. Voorlopig blijft hij bij de A1. Maar indien nodig weet ik dat ik nu al een beroep op hem kan doen. Hij is er klaar voor, maar zal zich nog wel verder moeten ontwikkelen natuurlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen