Koeman: "Verliezen hoort er nou eenmaal bij"

22 september 2011, 08:40   Bijgewerkt: 22 september 2011, 08:52

FC Utrecht vloog woensdagavond uit het bekertoernooi. De ploeg van trainer Erwin Koeman verloor na strafschoppen van De Graafschap, nadat beide ploegen één keer wisten te scoren in de reguliere speeltijd. Koeman was na afloop teleurgesteld over de vroege uitschakeling.

"Uiteindelijk hebben we verloren en dat is helemaal niet leuk", liet Koeman weten aan Eredivisie Live. Uiteindelijk zorgden strafschoppen voor een beslissing. "Dat hoort er ook bij. Als je strafschoppen neemt, kan het beide kanten opgaan."

"Ik denk dat we moeizaam begonnen aan de wedstrijd, maar we komen vlak voor rust op 1-1. In de tweede helft domineerden we compleet, met drie of vier hele goede kansen en ook een strafschop zou terecht zijn geweest. Maar we scoren niet, dan komt het op strafschoppen aan en moet je geluk hebben", ging de oefenmeester verder.

Koeman besefte dat zijn keeper Rob van Dijk in de strafschoppenreeks er een paar had kunnen pakken. "Van Dijk zat er een paar keer goed bij. Maar buiten de twee pingels die overgeschoten werden, pakte hij die helaas niet. Uiteindelijk missen wij de beslissende, dus liggen wij eruit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen