Xavi: "Betere speler geworden door Fabregas"

22 september 2011, 20:28

Cesc Fabregas en Xavi vormen een uitstekend koppel op het middenveld van FC Barcelona. Xavi is dan ook tevreden dat zijn Catalaanse werkgever afgelopen zomer miljoenen overmaakte naar Arsenal voor Fabregas.

“Ik ben, net als heel Barcelona, blij met Cesc”, aldus Xavi op de clubwebsite. “Ik denk dat we elkaar goed aanvullen. Als hij diepgaat, blijf ik achterin en omgekeerd. Dat hebben we dit seizoen al meermaals laten zien. Ik denk dat ik door de aanwezigheid van Cesc beter ben gaan voetballen.”

Aan de resultaten valt dat nog niet direct af te lezen. Na de 2-2 bij Valencia van woensdag staat Barcelona op acht punten uit vier wedstrijden. Real Madrid heeft pas zeven punten na vier duels. Barça en Real staan daardoor slechts in de subtop van de Primera Division, ondanks hun dominantie van vorig seizoen.

“De Primera Division bestaat uit meer dan twee teams”, stelt Xavi. “De andere clubs trainen heel hard, hebben kwaliteit, spelinzicht, talent en zijn conditioneel sterk. De verschillen zijn klein, het is geen competitie tussen twee clubs. Dat is een belediging voor de andere ploegen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen