Besiktas in slotfase langs Sivasspor

30 oktober 2011, 23:42

Besiktas heeft zondagavond een overwinning geboekt in de Süper Lig. De Zwarte Adelaars leken in het eigen Fiyapi Inönü Stadion lang op een gelijkspel af te stevenen tegen Sivasspor, maar kregen de middenmoter in de slotfase toch op knieen: 3-1.

Breekpunt in de wedstrijd was de penalty voor de thuisclub in de 78e minuut bij een 1-1 stand. Het buitenkansje bleek wel besteed aan de Portugees Simão, waarna Holosko in de laatste minuut van de reguliere speeltijd een einde maakte aan alle onzekerheid bij Besiktas.

De ploeg staat nu samen met Galatasaray, dat eerder op zondag met 0-2 won bij Kayserispor, en Istanbulspor op een gedeelde tweede plaats in de Turkse competitie. Koploper Fenerbahçe heeft een punt meer dan de naaste belagers.