Corinthians: Tevez is geen 45 miljoen meer waard

12 oktober 2011, 20:11   Bijgewerkt: 12 oktober 2011, 20:18

Corinthians hoopt te kunnen profiteren van de onwerkbare situatie die is ontstaan tussen Carlos Tevez en Manchester City. De Engelse club verlengde de schorsing van Tevez, die onlangs weigerde in te vallen tegen Bayern München, woensdag met een maand. Corinthians ving deze zomer nog bot bij de Citizens, maar hoopt de Argentijn met een aanzienlijker lager bod alsnog naar Brazilië te halen.

Afgelopen zomer was Corinthians bereid om 45 miljoen euro op tafel te leggen voor Tevez, maar de Braziliaanse club is niet van plan om bij een nieuwe toenadering weer zo diep in de buidel te tasten. "Hij is een speler die onze interesse heeft, maar alleen in januari merken we of we een kans maken", laat president Sanchez van Corinthians aan ESPN Brazil weten. "Hij is geen 45 miljoen euro waard, dus we brengen een lager bod uit."

Sanchez is van mening dat City niet meer in de positie is om zoveel geld te vragen voor de aanvaller. "Het geschreven bod van 45 miljoen euro is nu niets meer waard. Hij moet minder opbrengen na alle problemen. Wat als hij die problemen ook hier veroorzaakt?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen