Sneijder: "Ik heb Inter nooit willen verlaten"

Koen Freriks
22 oktober 2011, 12:25

Wesley Sneijder was afgelopen zomer redelijk dicht bij een transfer naar Manchester United. De spelmaker stond er zelf open voor, maar het kwam niet tot een overgang. Achteraf gezien zegt hij slechts een kleine tijd te hebben gedacht aan een vertrek bij Internazionale.

"Ik heb Inter nooit willen verlaten. In de zomer ben ik wel gebeld door de club en werd me verteld dat ik, waarschijnlijk om financiële redenen, wel mocht vertrekken", legt Sneijder nog eens uit aan Gazzetta dello Sport. "Dit bracht me wel op andere gedachten, moet ik eerlijk zeggen. Toch, toen ik eenmaal weer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen was begonnen, voelde ik me weer belangrijk voor de club."

Toch moet Sneijder in zijn gedachten nog wel eens zijn afgedwaald naar Old Trafford. Onder de inmiddels alweer ontslagen trainer Gian Piero Gasperini kwam hij niet tot zijn recht. "Ik heb Gasperini direct al gezegd dat ik niet op het middenveld wil spelen. Ik prefereer een rol als een valse schaduwspits. Gelukkig beseft Ranieri dat ik op die plek het meeste waard ben, omdat ik assists en doelpunten wil leveren", besluit de kleine Amsterdammer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen