Club Brugge bevestigt komst Jorgacevic

8 november 2011, 22:54   Bijgewerkt: 8 november 2011, 23:00

Na eerdere berichtgeving op maandag in de Belgische media, heeft Club Brugge een dag later bevestigd dat het Bojan Jorgacevic heeft overgenomen van AA Gent. De 29-jarige doelman doorstond de medische testen met goed gevolg en tekende een contract tot 2016 bij Brugge.

"Een transfer in volle seizoen is sowieso al een speciale situatie, en natuurlijk is het niet evident dat ik de overstap van AA Gent naar Club Brugge maak", liet de zevenvoudig Servisch international op de website van zijn nieuwe club weten. "Daarom ook wil ik mijn ex-club bedanken voor al het goeie dat ik er de voorbije vier en een half jaar heb meegemaakt. Maar vanaf vandaag ben ik een speler van Club Brugge, zal ik me met hart en ziel voor mijn nieuwe club geven."

Het duurde enige tijd voordat beide clubs een akkoord wisten te bereiken over de overgang van Jorgacevic. Toen Gent er lucht van kreeg dat Brugge interesse had in de doelman schermde de ploeg ineens met interesse uit Turkije. Na enig getouwtrek zijn de Belgische clubs nu toch tot overeenstemming gekomen.

Brugge hoeft waarschijnlijk niet tot de winterstop te wachten om de doelman op te stellen. De club die vorige week trainer Adrie Koster ontsloeg, kan wellicht van een uitzonderingsregel gebruik maken omdat eerste doelman Sven Dhoest langdurig geblesseerd is. Jorgacevic moet bij de Zotten de concurrentie aangaan met de jonge Colin Coosemans, die de laatste weken een onzekere indruk maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen