Levante lijkt 'uitgestunt' in Primera Division

20 november 2011, 22:09   Bijgewerkt: 20 november 2011, 22:24

Levante UD zal het predicaat 'stuntploeg' even moeten laten voor wat het is. De bescheiden ploeg, die een geweldige seizoensstart kende in de Primera Division, leed zondagavond de derde competitienederlaag op rij. Atletico Madrid trok in een krankzinnige slotfase aan het langste eind.

Het vuurwerk barste halverwege de tweede helft pas los. Nadat Pizzi de Madrilenen in de 69e minuut op voorsprong had gezet, zorgde Xavier Torres drie minuten later voor de gelijkmaker: 1-1. Treffers van Adrián en Diego leken Atletico in veilige haven te brengen, maar Rubén Suárez maakte het in de slotfase nog even erg spannend door voor de 3-2 te zorgen. De bezoekers konden echter niet meer doordrukken, waardoor de punten in Madrid bleven.

Levante profiteerde daarmee niet van het verlies van Valencia van zaterdag tegen Real Madrid (2-3) en blijft vierde in Spanje. Atletico staat nu negende.