Twente-spelers blij met terugkeer McClaren

7 januari 2012, 10:23

Wout Brama is blij dat FC Twente Steve McClaren heeft teruggehaald als opvolger van Co Adriaanse. "McClaren is absoluut de beste trainer met wie ik ooit heb gewerkt”, zegt Brama tegen De Telegraaf.

Tussen 2008 en 2010 was McClaren ook al eindverantwoordelijke in Enschede. In zijn laatste jaargang leidde de Engelsman de Tukkers naar de landstitel. Brama is hem nog niet vergeten. “Eigenlijk vind ik McClaren een heel complete trainer, die er qua veldtraining, psychologisch inzicht en tactiek uitspringt voor mij."

In tegenstelling tot Adriaanse hield McClaren vast aan een vaste basiself. Brama: "McClaren is een trainer die veel vertrouwen geeft en duidelijkheid voorop heeft staan. Dat is belangrijk om automatismen te creëren. Op dit moment kunnen we dat goed gebruiken.”

“Ik heb het gevoel dat we gewoon verder kunnen gaan waar we anderhalf jaar terug zijn gebleven", vult Peter Wisgerhof aan. "Natuurlijk is er veel veranderd, maar ik denk dat de aanpak van McClaren nog altijd heel goed bij deze groep past.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen