Ooijer gelooft in titel: "Seizoen begint nu pas"

7 maart 2012, 09:16

André Ooijer is er van overtuigd dat Ajax dit seizoen nog kampioen van Nederland kan worden. De Amsterdammers leken een paar weken geleden op kansloze achterstand te staan, maar zijn koploper AZ inmiddels tot op drie punten genaderd. Alles is nog mogelijk, zegt de ervaren verdediger op de officiële website van zijn ploeg.

"Als je het een beetje kort door de bocht bekijkt gaat het seizoen nu pas beginnen. De prijzen worden aan het einde verdeeld zoals we vorig jaar hebben kunnen zien. Ons voordeel daarbij is dat we het dus al hebben meegemaakt. Het is ook heel simpel. We moeten gewoon alles winnen. Zodra we verliezen of gelijkspelen moeten we nog niet opgeven, maar ziet het er toch anders uit", aldus de 37-jarige verdediger.

De 4-1 overwinning van afgelopen weekend tegen Roda JC Kerkrade, toen Ajax zich terug knokte na een 0-1 achterstand, kan volgens Ooijer belangrijk zijn in de strijd om de landstitel. "We hebben toen in elk geval uitgestraald dat we opnieuw kampioen willen worden. Ik weet ook uit eigen ervaring dat één titel naar meer smaakt."

De volgende stap naar de titel moet zondag gezet worden, thuis tegen RKC. "Dat is een goede ploeg die we niet mogen onderschatten. Ze spelen heel georganiseerd en dat komt door trainer Ruud Brood. Ik vind dat heel mooi om te zien", stelt Ooijer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen