Roelofsen: ''Naar Groningen om te winnen''

26 april 2012, 13:27   Bijgewerkt: 26 april 2012, 13:33

De Graafschap hoopt vrijdag belangrijke punten te kunnen pakken in de strijd tegen degradatie. De Superboeren gaan op bezoek bij FC Groningen, dat met nog drie wedstrijden te gaan eigenlijk voor spek en bonen meedoet in de Eredivisie.

Punten pakken in Groningen is vooral ook belangrijk omdat komende woensdag de degradatiekraker tegen Excelsior op het programma staat. Als De Graafschap wint in Euroborg, zet het de concurrent uit Rotterdam op vier punten en kan het met een gerust hart toeleven naar de wedstrijd tegen Excelsior. Het doel is dan ook om drie punten te pakken in Euroborg, zegt trainer Richard Roelofsen op de clubsite.

''We gaan daarheen om te winnen. Zonder al te veel vooruit te kijken, kunnen we bij winst rustig afwachten wat de uitkomst van Vitesse - Excelsior wordt. Je kan het jezelf dit weekend makkelijk maken, want woensdag komt Excelsior op bezoek. Als je dan een gat hebt geslagen, is de druk natuurlijk minder groot'', aldus Roelofsen.

De trainer benadrukt dat zijn team alles in eigen hand heeft. ''Inderdaad. Het mooiste scenario is natuurlijk dat wij morgen winnen en Excelsior verliest bij Vitesse.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen