Van Hanegem: ''Er zit sleet op FC Barcelona''

23 april 2012, 08:49

Willem van Hanegem vindt dat het beste er wel af is bij FC Barcelona. De Catalaanse ploeg verloor de afgelopen week van Chelsea (1-0) en Real Madrid (1-2) en dat is geen toeval, zegt de voormalig international in zijn column in AD Sportwereld.

''Er zit een beetje sleet op de ploeg. Vooral als Xavi niet goed in de wedstrijd zit, heeft het hele elftal daar last van'', zegt de Kromme, vooral naar aanleiding van de nederlaag van zaterdag in eigen stadion tegen Real Madrid. Volgens Van Hanegem was de zege van Real Madrid in Camp Nou verdiend. ''Barça had de mazzel dat Real buiten Ronaldo, Benzema en Özil overal wat creativiteit tekort komt en achterin niet op zijn best is, anders had het op een afstraffing in eigen huis uit kunnen draaien.''

''Gek toch hè, dat het zo kan gaan. Barcelona is zijn onaantastbaarheid kwijt. Je ziet het aan de manier waarop ze op de flanken spelen. Hun backs spelen meestal de tegenstander aan de buitenkanten kapot, waarna er ruimte op het middenveld komt, waar Messi, Iniesta en noem ze maar op hun talenten kunnen botvieren. Dat scenario zag je totaal niet terug. Zelfs Messi liep met een kwaad gezicht rond'', besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen