Wenger heeft vertrouwen in 'finale' tegen WBA

11 mei 2012, 07:30

Arsenal gaat zondag in de laatste speelronde van de Premier League op bezoek bij West Bromwich Albion. De Londenaren zijn bij winst verzekerd van een ticket voor de Champions League. Manager Arsene Wenger denkt dat de ervaring van zijn ploeg in belangrijke wedstrijden The Gunners er komend weekeinde doorheen zal slepen.

"We hebben finales zoals deze al eerder gespeeld. Wedstrijden waarin we moesten winnen om een stap richting de Champions League te zetten", verduidelijkt Wenger op het digitale thuis van Arsenal. "Het duel tegen West Bromwich vormt voor ons een fantastische gelegenheid om te laten zien uit welk hout we gesneden zijn."

"We zijn gewend om onder stress te presteren", vervolgt de Fransman. "We moeten gewoon vertrouwen op onze automatismen. Drie maanden geleden zou iedereen er nog voor hebben getekend om in deze positie te verkeren. Als je kijkt waar we vandaan komen, is het volgens mij bewonderenswaardig we nu staan."

Arsenal bezet momenteel de derde plaats in de Premier League. De Londenaren verdedigen zondag één punt voorsprong op Tottenham Hotspur en twee op Newcastle United in de strijd om rechtstreekse kwalificatie voor de Champions League. De nummer vier van de Engelse competitie ontvangt een ticket voor de voorronde van het kampioenenbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen