Feyenoord heeft huurling Elabdellaoui binnen

21 juli 2012, 11:56

Feyenoord heeft de tijdelijke komst van Omar Elabdellaoui definitief bevestigd. De Rotterdammers huren de twintigjarige Noorse jeugdinternational voor één seizoen van Manchester City. Dit melden de Kuipbewoners zaterdag op de eigen website.

Elabdellaoui wordt omschreven als een multifunctionele speler die op meerdere posities kan spelen. Hij is zowel als rechter- en linkeraanvaller inzetbaar en kan tevens als aanvallende middenvelder fungeren. De Noor zal zondag aanwezig zijn bij de Open Dag van Feyenoord, waar hij als één van de in totaal zeven aanwinsten voor het nieuwe seizoen uit de helikopter zal stappen.

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat de komst van Elabdellaoui definitief rond is. "Met het oog op ons drukke programma hebben we voor dit seizoen een brede selectie nodig. Daarbij kunnen we Omar heel erg goed gebruiken. Hij is een speler met veel talent, die op verschillende posities uit de voeten kan. Omar is technisch vaardig, mentaal heel sterk en een harde werker. We zijn ervan overtuigd dat hij heel goed bij Feyenoord past."

Elabdellaoui werd in 2008 door Manchester City overgenomen van de Noorse club Skied. In 2011 werd hij verhuurd aan Strømsgodset IF uit Noorwegen, waarvoor hij vanwege een blessure slechts twaalf duels speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen