Leekens op zijn hoede voor promovendus

Ger
28 juli 2012, 17:57

Club Brugge start de nieuwe editie van de Belgische competitie zaterdagavond op eigen veld tegen promovendus Waasland-Beveren. Trainer Georges Leekens van Blauw-Zwart is niet in zijn nopjes met die opponent.

"Ik had liever over vier maanden tegen de nieuwkomers gespeeld. In hun eerste wedstrijden drijven die ploegen nog op de euforie van de promotie. Ik verwacht dat Waasland-Beveren heel gemotiveerd zal zijn", zegt Leekens tegen Sporza. "Dit is zeker geen geschenk."

Club Brugge mist onder anderen Jesper Jørgensen en Ivan Trickovski. "Er blijft niet veel meer over van onze weelde", weet Leekens. "We hebben te veel blessures gehad tijdens de voorbereiding. Een aantal spelers mist ook ritme omdat ze de helft van de voorbereiding gemist hebben. We zijn nog niet top."

De voormalig keuzeheer van de Rode Duivels laat zich naar eigen zeggen niet opjagen. "We willen naar de top, maar ik ga niet roepen dat wij de beste van het land zijn. De voorbereiding heeft laten zien dat we bescheiden moeten zijn en hard moeten werken. Dat zijn onze waarden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen