Makelaar: "Cyclus Suarez bij Anderlecht voorbij"

20 juli 2012, 09:42

Matias Suarez is vermoedelijk bezig aan zijn laatste weken bij Anderlecht. De zaakwaarnemer van de Argentijnse aanvaller is naar Brussel gereisd om met de clubleiding te praten over een transfer. CSKA Moskou zou hem willen hebben.

Volgens Jorge Cyterszpiler, de zaakwaarnemer van Suarez, is een vertrek voor alle partijen het beste. "Suarez voetbalt hier al vier jaar. Zijn cyclus bij Anderlecht is voorbij, denk ik. Alleen moeten we een goed akkoord vinden voor alle partijen", zegt hij in Het Nieuwsblad. Volgens de makelaar is er voor Suarez interesse uit Oost-Europa en Moskou in het bijzonder. "Dnjepropetrovsk deed een bod, maar dat is geen grote club. We hebben altijd gezegd dat Matias naar een grote club zou gaan. CSKA Moskou is toch een club met naam. Ik denk wel dat Suarez en zijn vrouw te overtuigen zijn."

Anderlecht opperde eerder dat Suarez zo'n vijftien miljoen euro moest opbrengen. Daar zet Cyterszpiler zijn vraagtekens bij. "Of hij écht vijftien miljoen moet kosten? We moeten niet dromen, hé. De transfermarkt is niet dezelfde als vorig jaar", weet hij.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen