Standard wil Japanse doelman Kawashima

Ger
3 juli 2012, 09:50

Standard Luik heeft Eiji Kawashima op het oog als nieuwste aanwinst. De 29-jarige doelman van Lierse SK moet bij de club van trainer Ron Jans de positie overnemen van de geblesseerde Sinan Bolat, die een operatie aan zijn knie heeft ondergaan.

"Door de lange inactiviteit van Bolat hebben we nog twee jonge keepers over in de A-kern", zegt Jean-François de Sart, sportief directeur van Standard, tegen Sporza. "We moeten dus een nieuwe doelman zoeken, want één van die twee jongeren willen we uitlenen, zodat hij meer speelgelegenheid krijgt."

Standard heeft meerdere namen op zijn lijstje staan als eerste doelman, maar die van Kawashima is de meest concrete. Over een transfersom zouden Lierse en Standard het al zo goed als eens zijn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen