Ajax Vrouwen onderuit bij landskampioen ADO

30 september 2012, 20:41

De Ajax Vrouwen hebben zondag niet het goede voorbeeld van hun mannelijke collega's kunnen opvolgen. De dames verloren met 2-1 van landskampioen ADO Den Haag. Al na 35 minuten keek Ajax tegen een 2-0 achterstand op. Bovendien miste ADO in de 32e minuut een strafschop. Pas vlak voor het eindsignaal wist Ajax iets terug te doen. Namens ADO scoorden Kitty Susan en Teresa Noyola, bij Ajax was Linda Bakker trefzeker. Dat meldt Ajax op de officiële website.

Trainer van de Ajax Vrouwen, Ed Engelkes was na afloop dan ook niet tevreden. "Ik vond het een ongelofelijk matige wedstrijd. Het leek wel alsof wij Europees gespeeld hadden. We hadden teveel ongelukkige momenten, we struikelden over de bal en het positiespel was gewoon slordig. In de tweede helft werd het iets beter, maar het was nog niet goed. Je gaat je dan afvragen waar je de hele week voor traint."

"Tien minuten voor tijd leefde het op, maar dan is het al te laat. Je moet er vanaf de eerste minuut staan. We gaan het er nog goed over hebben en aanstaande vrijdag moeten we er weer staan, want dan wacht de topper tegen PSV."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen