Clubleiding PSV ontslaat manager commerciële zaken

13 september 2012, 20:38

De clubleiding van PSV heeft donderdag aangekondigd dat commercieel manager Miriam van Moll plaats moet maken. Van Moll is al ruim tien jaar werkzaam voor de club uit Eindhoven. De clubleiding heeft wel aangegeven bereid te zijn haar een andere functie binnen de club aan te bieden. Voetbal International meldt dat donderdag op hun website.

Tiny Sanders, algemeen directeur bij PSV, is van mening dat de club meer uit het stadion en het bedrijfsleven kan halen. Hij wil daarom op korte termijn een nieuwe sterke commerciële kracht aantrekken, die tevens de leiding krijgt over de exploitatie van het Philips-stadion. Met de organisatiewijzigingen hoopt Sanders uiteindelijk meer uit de markt te kunnen halen voor PSV.

Door de structuurwijziging bij de club kreeg eerder ook stadionmanager Frank Wijnveld te horen dat er voor hem geen plek meer is bij de club. Eerder dit jaar vertrokken bovendien Pedro Salazar (manager communicatie) en Peter Kentie (manager marketing & media) al dan niet vrijwillig bij PSV.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen