Heerenveen 'niet gelukkig' met uitspraken Van Basten

Jw
1 september 2012, 08:42

Een eerste kleine breuk in het huwelijk tussen SC Heerenveen en Marco van Basten is zichtbaar geworden. De pas begonnen hoofdtrainer is teleurgesteld dat zijn club weinig geld heeft uitgegeven op de transfermarkt. De clubleiding van Heerenveen is niet blij met die uitspraak.

"Hier zijn we niet gelukkig mee, maar we staan er wel relaxed in”, aldus voorzitter Robert Veenstra in de Leeuwarder Courant. Van Basten beweerde dat de helft van de transferinkomsten deze zomer zou worden besteed aan nieuwe spelers. Dat is volgens de oud-bondscoach niet gebeurd.

Van Basten noemde een bedrag van zeventien miljoen aan inkomsten. Heerenveen spreekt dat tegen. "Netto hebben de transfers ons €10,1 miljoen opgeleverd. En we hebben in totaal €4,4 miljoen uitgegeven aan tien nieuwe spelers", verdedigt Veenstra zich met de cijfers.

Van Basten raakte in korte tijd zijn hele voorhoede (Assaidi, Dost en Narsingh) kwijt en moest ook afscheid nemen van Viktor Elm, die naar AZ vertrok. De Amsterdammer vindt dat hij daar te weinig voor terug heeft gekregen. De Friezen, die na drie speelrondes op twee punten staan, treden zondag in eigen huis aan tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen