Groep A: PSG wint simpel, Porto effectief

24 oktober 2012, 22:38   Bijgewerkt: 24 oktober 2012, 23:41

Paris Saint Germain heeft de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb in de derde speelronde van de Champions League eenvoudig gewonnen. De steenrijke Fransen zegevierden woensdag met 0-2 in Kroatië.

Paris Saint Germain had geen kind aan Dinamo Zagreb en dat kwam in de 33ste minuut ook tot uiting op het scorebord. Zlatan Ibrahimovic opende de score op aangeven van Jérémy Menez, na slecht dekkingswerk van knipoog-Kroaat Domagoj Vida. Menez voerde tien minuten later de score op tot 0-2 en daarmee was de eindstand bepaald, al bleef Paris SG domineren. Gregory van der Wiel bleef de hele wedstrijd op de bank bij de bezoekers uit Parijs.

In Portugal gaf FC Porto Dinamo Kiev ondertussen een lesje in effectiviteit. De Draken kregen vier kansen en schoten drie keer raak: 3-2. Silvestre Varela joeg de bal na een kwartier in de kruising en tekende daarmee voor de 1-0 van Porto. De gasten uit Oekraïne kwamen twee keer langszij, maar in de 78ste minuut bezorgde Jackson Martinez het effectieve Porto de winst (3-2).

Porto gaat aan kop in groep A met de volle negen punten. PSG staat tweede met zes punten, gevolgd door Kiev (drie punten) en het nog puntloze Zagreb.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen