Gudjohnsen: "Met glimlach naar training bij Cercle"

Ger
19 oktober 2012, 16:58

Met Eidur Gudjohnsen strikte Cercle Brugge onlangs een verrassende aanwinst. De 34-jarige spits zat sinds juli zonder werkgever nadat zijn contract bij AEK Athene was ontbonden. Inmiddels voelt hij zich al prima thuis bij de Belgische laagvlieger.

"We staan laatste, maar hier hangt een goede sfeer. Iedereen komt met een glimlach naar de training. Hier lopen veel vrolijke jongens rond, net zoals bij topploegen", zegt Gudjohnsen in Het Nieuwsblad. De IJslander maakte de afgelopen jaren naam in het shirt van enkele grote Europese clubs. "Bij Chelsea beleefde ik mijn mooiste periode. Roman Abramovich kwam vaak in de kleedkamer. Vorige week heb ik nog een van zijn jachten mogen lenen voor de verjaardag van mijn vrouw. Het was fantastisch."

"Ook Barcelona was leuk. Hun voetbal is verslavend. Met Xavi, Iniesta en Messi in de ploeg hadden we altijd de bal", aldus Gudjohnsen. "Vrienden uit die periodes heb ik niet. Lionel Messi is wel een goede kennis. Als ik in Barcelona ben, maken we soms een afspraak. Maar ik wil hier niet te veel over het verleden praten. Als de andere jongens vragen hebben, wil ik wel altijd iets vertellen. Maar ik denk dat ze nog niet goed durven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen