Gudjohnsen: "Vrijwel zeker dat ik bij Cercle teken"

1 oktober 2012, 08:32

De overstap van Eidur Gudjohnsen naar Cercle Brugge kan op korte termijn afgerond worden. De IJslander landde zondag in België en wordt vandaag medisch gekeurd. Hij moet Cercle uit de onderste regionen van de Belgische competitie halen, maar in Het Nieuwsblad benadrukt hij dat er geen wonderen van hem verwacht mogen worden.

"Het is bijna zeker dat ik teken", zegt de oud-aanvaller van FC Barcelona en Chelsea. "Ik zit vol energie, maar verwacht nog geen vuurwerk van mij. Ik ben medisch fit, klaar om wedstrijden te spelen ben ik niet. Daarvoor heb ik nog een paar weken nodig."

Dat een speler met de staat van dienst van Gudjohnsen bij een Belgische laagvlieger belandt, wekt verbazing. De IJslander bekijkt het echter nuchter. "Als je naar mijn palmares kijkt, is Cercle een vreemde keuze. Anderzijds heb ik de laatste jaren niet veel meer gespeeld. Vorig jaar nog liep ik een dubbele beenbreuk op bij AEK Athene en speelde ik enkel op het einde nog enkele wedstrijden. Cercle is de perfecte ploeg om weer aan spelen toe te komen. Ik kom niet voor het geld, wel om weer te voetballen."

Met slechts vier punten uit negen duels staat Cercle helemaal onderaan in België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen