Napoli-coach: "Misschien stop ik na dit seizoen"

18 oktober 2012, 14:30

Walter Mazzarri is één van de meest begeerde trainers van Italië, maar het zou goed kunnen dat hij er na dit seizoen tussenuit gaat. De coach van Napoli overweegt na dit seizoen even uit de voetbalwereld te stappen, zegt hij in La Repubblica.

"Ik leef per dag. Soms hoor en zie ik dingen waardoor ik wil stoppen, uit dit wereldje wil stappen", zegt de openhartige coach. "Na de verloren wedstrijd om de Italiaanse Supercup tegen Juventus, dit seizoen in Peking, voelde ik bijvoorbeeld de drang om de stoppen. Of ik dat na dit seizoen alsnog ga doen? Ja, dat is best mogelijk."

Dat hij nog nooit bij een absolute topclub gewerkt heeft, deert Mazzarri niet. "Ik heb niet het gevoel dat ik bij een club als Milan, Juventus of Inter gewerkt moet hebben, om te zeggen dat ik het gemaakt heb als trainer. Dat ik Reggina ondanks een enorme puntenstraf in de Serie A gehouden heb, gaf meer voldoening dan een prijs winnen."

Met het kleine Reggina begon Mazzarri het seizoen 2006/ 2007 met een aftrek van elf punten. Ondanks die straf slaagde het er in om boven de rode streep te eindigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen