Advocaat benieuwd naar PSV tegen AIK Solna

7 november 2012, 20:22   Bijgewerkt: 7 november 2012, 21:27

Trainer Dick Advocaat is benieuwd hoe PSV het donderdag doet in de Europa League-wedstrijd tegen AIK Solna zonder Kevin Strootman, Mark van Bommel en Ola Toivonen. Het trio is geblesseerd.

“We zullen morgen zien hoe het elftal dat oppakt. Ook AIK speelde de afgelopen wedstrijd tegen ons niet op volledige sterkte en die deden dat hartstikke goed, dus ik heb er alle vertrouwen in. Ze moeten laten zien dat ze goed genoeg zijn voor PSV”, vertelt Advocaat in gesprek met PSV.nl.

Toivonen en Van Bommel zitten al langer in de lappenmand. Woensdag werd  bekend dat ook Strootman niet mee kan. Advocaat: “Hij had de afgelopen dagen al wat problemen met zijn rug en dat is erger geworden. De medische staf vond het niet verantwoord hem mee te nemen met het vliegen en dergelijke. Er zat een risico aan en dat risico wil ik niet nemen. We hopen uiteraard dat hij er zondag weer bij is.”

“AIK is een team dat altijd hetzelfde speelt, een Engels systeem” gaat Advocaat verder over AIK, dat vierde is geworden in de Zweedse liga. “Alle teams in Zweden spelen dat systeem en dat doen ze goed. Het seizoen is afgelopen nu en misschien kunnen ze hun sterkste opstelling brengen, maar hoe sterker hoe beter dan kunnen onze spelers laten zien wat ze waard zijn. Ze hebben enkele uitstekende spelers.“

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen