Club Brugge heeft genoeg van Leekens

4 november 2012, 22:16

Club Brugge heeft zondag, zoals verwacht, afscheid genomen van coach Georges Leekens. Ook zijn assistent Rudi Verkempinck moet het veld ruimen in het Jan Breydel Stadion. Philippe Clement, trainer van de beloften, neemt voorlopig de honneurs waar bij het dolende blauw-zwart.

Club Brugge verloor zondag zijn vierde wedstrijd op rij. In eigen huis ging het met 0-1 onderuit in de topper tegen Zulte-Waregem. Daardoor is het afgezakt naar een teleurstellende zevende plaats in de Belgische Pro League. De achterstand op koplopers Anderlecht en Zulte-Waregem bedraagt al zes punten.

"Dit is geen makkelijke maar ook geen overhaaste beslissing”, reageert directeur Vincent Mannaert op de clubwebsite. “Het niveau en de resultaten zijn  -zelfs gelet op de blessurelast- al een tijd onvoldoende gezien het aanwezige potentieel in de spelersgroep.  De vaststelling is dat de trainerskeuze niet geleid heeft tot wat we voor ogen hebben. Dat is een teleurstelling waar we ook zelf verantwoordelijkheid in dragen. We moeten en zullen hier als Club de nodige lessen uit trekken.”

Bij Club Brugge staat de Nederlandse verdediger Ryan Donk onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen