Djuricic wil zege: "Maakt niet uit hoe we spelen"

17 november 2012, 13:56

Filip Djuricic speelt zaterdag zijn derde wedstrijd in een week tijd. De Servische middenvelder ging afgelopen weekend onderuit tegen PSV (5-1), woensdag was hij de grote man bij de wedstrijd van zijn land tegen Chili (3-1 winst) en zaterdag hoopt hij ook RKC Waalwijk op de pijnbank te leggen. Op de officiële website van SC Heerenveen doet hij zijn plan uit de doeken.

"Ik wil de week afsluiten met winst tegen RKC. Dat is het enige dat telt, Ik vind het altijd mooi om voor mijn nationale team te spelen, maar nu had ik er nog meer zin in dan anders. Die nederlaag tegen PSV was enorm balen, dus de trip met Servië was een goede afleiding."

Het succes met zijn land wil hij ook met zijn club voortzetten. "Ik ga mijn best doen voor Heerenveen. Het wordt een heel belangrijke wedstrijd voor ons. We moeten de wedstrijd winnen, want dan kunnen we omhoog klimmen op de ranglijst. Ik schat dat de verhoudingen op 60-40 procent liggen, in ons voordeel. Het maakt me niet uit hoe we spelen, als we maar winnen. Dat is het enige wat telt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen