Leekens: "Voel me niet in de steek gelaten"

5 november 2012, 12:52

Hij verliet een half jaar geleden de getalenteerde nationale ploeg van België om kampioen te worden met Club Brugge, maar het heeft niet zo mogen zijn voor Georges Leekens. Zondag, amper een uur na de competitienederlaag tegen Zulte Waregem, werd de oefenmeester op straat gezet door de Belgische topclub.

Spijt van zijn beslissing om de Belgische ploeg destijds te verruilen voor Club Brugge heeft Leekens nog altijd niet, zegt hij bij Sporza in een eerste reactie op zijn ontslag. "In het leven mag je je keuzes nooit beklagen. Nu heb ik weer tijd voor mijn familie, die ik de laatste weken verwaarloosd heb", probeert hij de situatie zonnig in te zien.

"Als Club Brugge dit seizoen nog kampioen kan worden, wordt een stukje van mijn droom toch werkelijkheid. Het is mij hier geen honderd procent gelukt, maar Club zal aan de top komen. Daar ben ik van overtuigd", vervolgt de 63-jarige coach. Hij vindt niet dat zijn spelers hem de afgelopen weken hebben laten vallen. "Ik had een emotionele band met mijn spelers en voel me niet in de steek gelaten door hen."

Club Brugge won niet één van zijn laatste zes duels in de Belgische competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen