Leekens: "We worden duidelijk niet gespaard"

Ger
1 november 2012, 08:57

Club Brugge maakt een beroerde fase door in de Belgische competitie. Blauw-Zwart verloor woensdagavond bij Lierse SK (3-2). Het was al de vijfde keer op rij dat Club Brugge niet wist te winnen in de Jupiler Pro League.

Volgens trainer Georges Leekens zijn de vele blessurgevallen in zijn selectie een oorzaak voor de slechte resultaten. "We zitten in de hoek waar de klappen vallen. We worden duidelijk niet gespaard", aldus de oefenmeester op de website van Club Brugge. "Het ritme van inspelen was bij ons aan de trage kant, maar wat mij het meest ontgoochelde zijn die stilstaande fases. Drie tegengoals is te veel. We moeten dus dringend de defensieve organisatie bijstellen en veel accurater verdedigen."

"Bovendien moeten we ons verontschuldigen bij de supporters en bij de voorzitter, want hij doet heel zware inspanningen om deze club naar de top te brengen. Club Brugge zal de beste club van het land worden, daar ben ik zeker van. Ook al klinkt dat misschien raar na deze wedstrijd. Of ik bang ben om ontslagen te worden? Club Brugge is sinds 1972 mijn club. Het gaat echter niet om mijn figuur, maar wel over de club zelf. Ik sta driehonderd procent achter deze club en al de rest is niet zo belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen