Litmanen staat 'zeker open' voor functie bij Ajax

17 november 2012, 16:39

Voor menig Ajacied is Jari Litmanen nog altijd hun grote jeugdheld. De Fin kwam in de succesvolle jaren negentig zeven jaar uit voor de club uit Amsterdam en won met Ajax onder meer de wereldbeker, Champions League en meerdere landstitels. Inmiddels slijt de 41-jarige 'nummer tien' zijn jaren in zijn thuisland, waar de competitie inmiddels is afgelopen. Wat hij volgend jaar gaat doen weet hij nog niet.

"De competitie in Finland begint pas in april. Ik voel me fit en vind voetbal nog steeds een leuk spelletje. Misschien ga ik nog wel een jaartje door en misschien ga ik ook wel iets anders doen", aldus Litmanen tegen NUsport.

"Als Ajax mij zou vragen voor een bepaalde functie, dan sta ik daar zeker voor open. Of ik ja zou zeggen weet ik alleen niet. Misschien ga ik wel iets doen voor het Finse voetbal. Er lopen aardig wat talenten rond in Finland. Zolang wij voor de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden echter worden ingedeeld bij landen als Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland maken wij geen kans op een eindronde. Dat is toch wel een groot gemis geweest in mijn carrière."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen